Teenage Mutant Ninja Turtle

Esti unul din testoasele ninja mutante din desenele animate care trebuie sa elimine toti inamicii care apar pe plansa jocului. Pentru a-i elimina, trebuie sa arunci cu "shaken" - stelutele de metal de aruncat pe care le folosesc luptatorii ninja pentru a se apara de inamicii care se afla o o mica distanta de ei. Aceste stele metalice cu care Ninja pot dobori adversarii au diferite forme, pot avea mai multe colturi sau pot fi chiar pliabile.

Scopul tau in acest joc este sa elimini cat mai multi inamici care apar pe plansa jocului in diferite locuri ale plansei. Acuratetea cu care ii elimini si numarul de stelute metalice pe care le folosesti la eliminarea acestora, conteaza foarte mult la scorul final pe care il vei primi dupa ce te-ai jucat. In acest joc faci parte din Țestoasele Ninja.

Jocul este contra cronometru, ai la dispozitie 60 de secunde pentru a elimina inamicii din Teenage Mutant Ninja Turtle.

Îţi place acest joc? 67% 3 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Teenage Mutant Ninja Turtle" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca de-a testoasele Ninja.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Teenage Mutant Ninja Turtle": Cu ajutorul Mouse-ulMouse-ului trebuie sa tintesti fiecare inamic care apare pe plansa jocului si sa tragi cu stelutele metalice folosite de luptatorii ninja. Trebuie sa elimini cat mai multi inamici pe care ii vezi in joc, si cei care sunt mai aproape si cei care sunt mai departe. Cu cat elimini mai multi raufacatori, cu atat primesti un punctaj mai mare la finalul celor 60 de secunde.

Părerile celor care au jucat "Teenage Mutant Ninja Turtle"