Spongebob Squarepants - Buretele Bob Pantaloni Pătrați

In acest joc super cu Spongebob trebuie sa il ajuti sa aibe grija de aparatul de facut Krabby Patties astfel incat acesta sa produca in mod corect aceste Krabby Patties, inainte ca timpul sa expire. Fiecare nivel al jocului este din ce in ce mai dificil, deoarece, pe plansa apar diferite obstacole care te vor impierdica sa iti faci treaba. Fiecare nivel al jocului este contra timp, asa ca trebuie sa te grabesti.

Jocul cu Buretele Bob Pantaloni Pătrați are mai multe nivele interactive pe care le poti juca.

Buretele Bob Pantaloni Pătrați (engleză SpongeBob SquarePants) este un serial de animație american. Acest burete de mare este vecin cu un calamar pe nume Squidward Tentacles (el nu-l suportă pe Spongebob și Patrick). Cel mai bun prieten al lui SpongeBob este Patrick Star, o stea de mare care trăiește pe o rocă. Sandy (un mamifer care respiră sub apă cu ajutorul unui costum) este o veveriță din Texas care trăiește în afara orașului (la fel ca Buretele Bob). Meseria lui Spongebob este să facă Krabby Patties la restaurantul Krusty Krab.

Îţi place acest joc? 67% 18 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Spongebob Squarepants - Buretele Bob Pantaloni Pătrați" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste tastele cu sagetitastele cu sageti pentru a te deplasa, iar tasta SPACE pentru a reumple cu ingrediente sau a lovi aparatul.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Spongebob Squarepants - Buretele Bob Pantaloni Pătrați": Misiunea ta in acest joculet este sa il ajuti pe Spongebob Squarepants sa aibe grija de masinaria care produce Krabby Patties de la restaurantul Krusty Krab. Trebuie sa ai grija sa refaci stocul de ingrediente necesare prepararii, sa fii atent la masinaria de gatit si sa o reglezi astfel incat aceasta sa produca Krabby Patties fara sa se strice si, mai ales, in timpul limita pe care il ai, deoarece jocul este contra cronometru.

Părerile celor care au jucat "Spongebob Squarepants - Buretele Bob Pantaloni Pătrați"