Pou Popper

Pou Popper este un joculet match 3 in care trebuie sa tragi cu cate un balonas Pou colorat in alte baloane colorate astfel incat sa le elimini de pe plansa. Pe plansa sunt mai multe balonase de diferite culori. De fiecare data cand tragi, tu ai un balon de o anumita culoare. Pune tinta pe un grup de baloane colorate cu aceiasi culoare cu balonul pe care il lansezi din tunul de jos si trage. Daca ai facut un grup de minim 3 balonase de aceiasi culoare, atunci baloanele sunt eliminate de pe plansa jocului. Jocul se termina in momentul in care baloanele coboara pana la baza plansei si nu mai este loc de lansare.

Jocul este foarte simplu de jucat, iar baloanele din joc sunt de forma lui Pou. Fiecare balonas are o anumita culoare. Impreuna cu grupurile de balonase de aceiasi culoare sunt eliminate de pe plansa jocului si balonasele care nu mai au legatura cu grupul de baloane de sus, care creste intr-una pentru a face jocul mai dificil si mai interactiv.

Pou este numele unui joc foarte popular de pe telefoanele mobile cu Android, Apple iOS (iPhone si iPad) sau Blackberry, dezvoltat de catre Paul Salameh.

Îţi place acest joc? 84% 6 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Pou Popper" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a tinti si pentru a trage cu balonase Pou.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Pou Popper": Misiunea ta in acest joc este foarte simpla. Tinteste corect pozitia in care vrei sa tragi cu tunul cu baloane colorate Pou, astfel incat sa faci un grup de minim 3 baloane de aceiasi culoare pentru a le elimina de pe plansa jocului. Daca reusesti sa elimini toate balonasele de pe plansa jocului, atunci ai castigat.

Părerile celor care au jucat "Pou Popper"