Hexagonul Colorat

Jocul Hexagonul Colorat este un joc foarte distractiv cu o plansa pline cu hexagoane colorate in diferite culori. In acest joc trebuie sa transformi culorile pentru toate elementele de pe plansa astfel incat la final toate sa aibe aceiasi culoare. Jocul incepe din centrul plansei jocului, unde un hexagon este marcat cu o steluta. Apasa pe orice hexagon din jurul hexagonului marcat cu o stea galbena pentru a schimba culoarea grupului. In acelasi mod, apasa pe hexagoanele din jurul grupului de hexagoane colorate, care iti vor schimba de fiecare data culoarea cu culoarea hexagonului pe care apesi click. In momentul in care toate elementele au aceiasi culoare, ai terminat jocul.

Scopul jocului este de a transforma culorile elementelor de pe plansa in aceiasi culoare cu cat mai putine actiuni. Numarul de schimbari / mutari este afisat in partea de sus a jocului, la "Moves". Cu cat ai mai putine mutari, cu atat scorul tau final va fi mai mare.

Îţi place acest joc? 84% 6 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Hexagonul Colorat" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca. Jocul are buton de Setari pentru muzica si sunete.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Hexagonul Colorat": Apasa click pe un element din jurul hexagonului marcat cu steluta, iar mai apoi pe un element din jurul grupului colorat cu aceiasi culoare din jurul elementului cu stea galbena. Incearca sa faci cat mai putine schimbari pentru a castiga maximul de puncte.

Părerile celor care au jucat "Hexagonul Colorat"