Happy Kids - Copii Fericiţi

In acest joculet trebuie sa ai grija de copii si sa ii ajuti sa-si faca treburile dinainte de a pleca la scoala. Esti un fel de ajutor pentru acesti copii care nu se descurca singuri, un fel de babysitter. Ai grija de acesti copii, ajuta-i sa se pregateasca si sa plece fericiti spre scoala, unde vor invata lucruri noi. Invita pe fiecare copil pe rand sa se spele pe dinti, sa isi faca baie, sa se pieptane, apoi sa manance micul dejun, cea mai importanta masa a zilei. De asemenea, nu uita sa le oferi si cate o atentie, o bombonica pe bat sau ratusca cu care acestia vor sa faca baie.

Trebuie sa ai grija de toti copiii pe rand, iar fiecare copil trebuie sa faca aceleasi treburi ca toti ceilalti inainte de a pleca la scoala. Daca nu reusesti sa faci treaba din casa copiilor, acestia vor plange, iar intr-un final jocul se va termina. Daca faci treaba corect si in timpul pe care il ai la dispozitie, vei putea avansa si vei putea juca alte runde ale acestui joculet.

Îţi place acest joc? 58% 7 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Happy Kids - Copii Fericiţi" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Happy Kids - Copii Fericiţi": Ghideaza cu ajutorul Mouse-ulMouse-ului fiecare copil spre urmatoarea actiune pe care acestia trebuie sa o indeplineasca inainte de a pleca la scoala. Fiecare copil trebuie sa parcurga toti pasii din joc inainte de a pleca. Daca acestia incep sa planga si tu nu esti destul de bun, jocul se termina.

Părerile celor care au jucat "Happy Kids - Copii Fericiţi"