Gold Miner

Un joc foarte simplu de jucat şi foarte mişto. Eşti miner şi trebuie să sapi după aur.

Ai o gheară pe care trebuie să o lansezi în momentul în care gheara este îndreptată spre o bucată de aur sau spre un diamant sau spre o punguţă cu bani (în punguţă pot fi bani, dinamită sau putere). Între nivele poţi cumpăra diverse chestii de la magazinul pentru mineri, printre care şi dinamită pe care o poţi folosi în momentul în care vrei să distrugi pietrele. Pentru a distruge pietre, trebuie să cumperi dinamită iar în momentul în care ai prins în gheara o piatră, trebuie să apeşi pe săgeată în sus pentru a arunca dinamita.

Jocul are nivele şi cronometru la fiecare nivel, aşa că încearcă să strângi suma minimă care este impusă pentru a putea trece la un nivel superior, înainte ca timpul să expire.

Îţi place acest joc? 87% 45 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Gold Miner" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseşte săgeţilesăgeţile: - arunci dinamită, - lansezi gheara după aur


Instrucţiuni - Cum se joacă "Gold Miner": În timp ce gheara se miscă, apasă săgeată în jos pentru a lansa gheara, în momentul în care gheara este îndreptată spre ce vrei tu să scoţi din pământ. Pentru a distruge o piatră cu dinamita, lansează gheara spre piatră şi în momentul în care ai prins piatra în gheară, apasă pe săgeată în sus pentru a arunca dinamita. Baftă!

Părerile celor care au jucat "Gold Miner"