Construieşte Parcul de Distracţii

Un super joc in care trebuie sa construiesti si sa administrezi parcul de distractii, Amuse Park. Este un joc in care ai la dispozitie un teren pe care va trebui sa construiesti pe rand diferite atractii pentru copii si pentru adulti. Nu doar il construiesti, dar trebuie sa ai grija si ca viitori clienti sa fie multumiti de cum ai construit si amplasat diferitele zone de joaca si distractie pe care le poti face pentru oameni. In parcul de distractii poti construi un Carusel, un Castel, un Ferris Wheel, o Casa Bantuita, o Pista de Carturi sau un Montagnes Russes. Pe langa acestea mai poti adauga si banci pe care oamenii se pot aseza cand asteapta la rand in parcul de distractii, toalete publice pentru clienti, chioscuri cu dulciuri si mancare fast food, dar si camere de prim ajutor sau roboti care aduna gunoiul din parc. In fiecare zi poti face diferite upgrade-uri care iti vor transforma parcul de distractii intr-un adevarat Disneyland.

Jocul se desfasoara pe mai multe zile, in care trebuie sa atingi targetul in vanzari. Daca ai reusit sa construiesti atractiile din parc si lumea este multumita, atunci vei putea strange banii pe care trebuie sa ii ai la finalul zilei pentru a putea castiga runda.

Jocul are mai multe nivele interactive si extrem de atractive pentru copiii care vor sa se joaca un joc de construit si manageriat.

Îţi place acest joc? 82% 49 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Construieşte Parcul de Distracţii" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca acest joc. Pentru a vizualiza intregul parc de distractii, foloseste tastele A si D pentru a te misca pe plansa jocului inspre stanga, respectiv, inspre dreapta.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Construieşte Parcul de Distracţii": Misiunea ta in acest joc este sa construiesti un parc de distractii si sa ai grija de el astfel incat oamenii care il viziteaza sa fie multumiti, sa se distreze si sa plece fericiti spre casa. In fiecare zi a jocului, trebuie sa ai grija ca clientii sa fie multumiti de ceea ce ai facut, iar tu sa strangi banii din targetul pe care il ai. Daca ai reusit sa multumesti pe toata lumea, vei castiga si vei putea merge la un nivel superior.

Părerile celor care au jucat "Construieşte Parcul de Distracţii"