Comisarul Lite 1

Comisarul Lite 1 este un joculet foarte tare cu o grafica deosebita in care un mic super erou s-a intors dintr-o misiune si este pregatit sa atace si sa elimine toata amenintarea din tara. Comisarul Metal Slug este nevoit sa porneasca intr-o aventura plina de impuscaturi, gloante, rachete si chiar tancuri pe care va trebui sa le elimine sau de care trebuie sa se fereasca. Jocul este foarte simplu de jucat, misiunea este clara. Inainteza pe plansa jocului cu caracterul imbracat in militar si elimina toti soldatii pregatiti sa-si apere pozitia cu orice pret.

Jocul are o plansa lunga compusa din diferite avanposturi militare pline de soldati inarmati pana in dinti care apara perimetrul.

Îţi place acest joc? 75% 4 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Comisarul Lite 1" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Pentru a te juca foloseste tastele cu sagetitastele cu sageti, tasta A pentru pistol, S pentru cutit, iar tasta D pentru a sari.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Comisarul Lite 1": Ajuta-l pe comisar sa duca la bun sfarsit misiunea pe care a primit-o. Elimina toti soldatii inamici de pe parcursul plansei si finalizeaza cu succes jocul.

Părerile celor care au jucat "Comisarul Lite 1"