Colorează Online Prinţese de la Disney

Daca iti place sa colorezi online desene animate si diferite peisaje, acum ai ocazia sa colorezi printese de la Disney. Joaca-te aici pe POG.RO jocul de colorat direct din parcul Disney. Poti sa colorezi desenul cu orice culoare vrei, exista o paleta cu foarte multe culori din care poti alege si pe care le poti folosi pentru a colora diferite elemente de pe plansa jocului. In desen sunt 6 printese, din cele mai frumoase si mai apreciate povesti pentru copii, care asteapta sa fie colorate asa cum sunt in fotografia de la inceput.

Alba ca zapada, Cenusareasa, Frumoasa din padurea adormita, Mica Sirena, Belle si Jasmine abia asteapta sa te joci cu ele. Sunt cele mai frumoase printese de la Disney. Povestile in care apar sunt foarte frumoase si pe placul tuturor copiilor.

Jocul de desenat online are o singura plansa pe care o poti colora cum vrei si de cate ori ai chef.

Îţi place acest joc? 78% 9 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Colorează Online Prinţese de la Disney" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Acest joc se poate juca doar cu Mouse-ulMouse-ul.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Colorează Online Prinţese de la Disney": Cu ajutorul Mouse-ulMouse-ului alege culoare dorita si atinge elementul din desen pe care vrei sa il colorezi cu acea culoare. Jocul de desenat printesele de la Disney are o singura plansa, un desen pe care il poti colora.

Părerile celor care au jucat "Colorează Online Prinţese de la Disney"