Colorează Online - Prinţesa Sofia Întâi

Coloreaza online pe printesa Sofia Intai, una dintre cele mai iubite personaje din desenele animate si nu numai. In acest joculet frumos si distractiv ai ocazia sa o colorezi chiar pe Sofia. Printesa este imbracata asa cu se cuvine pentru o printesa din povesti, intr-o rochie superba. Poarta pe cap o coronita care ii arata rangul intalt din care face parte, un rang imparatesc. Alege culorile cu care vrei sa colorezi fiecare bucata din plansa de colorat. Coloreaza-o pe Sofia si rochita ei superba. Alege cu grija culorile si fa un desen demn de povestile cu printi si printese.

A fost o data ca niciodata o printesa foarte frumoasa care se numea Sofia. Sofia este o printesa amabila si foarte respectuoasa, care arata copiilor ca si ei pot avea la randul lor un comportament regal, purtandu-se la fel ca ea si intampinand pe toata lumea cu inima deschisa. Povestile cu Sofia au fost create pentru a comunica copiilor din lumea intreaga, mesaje pozitive si lectii de viata. Alaturi de micuta Sofia sunt si zanele Fauna, Flora si Vremefrumoasa (zanele din povestea Frumoasa din padurea adrmita) de la Disney Channel. Sofia este un serial plin de magie, fantezie si muzica din care cei mici pot invata lectii valoroase.

Îţi place acest joc? 86% 14 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Colorează Online - Prinţesa Sofia Întâi" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a colora online.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Colorează Online - Prinţesa Sofia Întâi": Cu ajutorul Mouse-ulMouse-ului alege o culoare cu care vrei sa colorezi un element de pe plansa de colorat cu printesa Sofia Intai. Apasa click pe culoare, iar apoi apasa click pe elementul pe care vrei sa il colorezi cu culoarea respectiva. De exemplu, poti colora ochii Sofiei cu albastru, pentru ca printesa sa aibe ochii albastri asa cum ii poti vedea si in povestea din desenele animate de la Disney Channel.

Părerile celor care au jucat "Colorează Online - Prinţesa Sofia Întâi"