Colorează Online pe Peter Pan

Vrei sa colorezi online un desen cu Peter Pan? Joaca-te atunci aici pe POG.RO jocul de colorat cu Peter Pan. Poti sa colorezi desenul cu orice culoare vrei, exista o paleta cu foarte multe culori din care poti alege si pe care le poti folosi pentru a colora diferite elemente de pe plansa jocului. In desen este Peter Pan care incearca sa scape de piratii cei rai, ajutat de zanisoara Wendy.

Peter Pan este un personaj cunoscut de cei mici din povesti si din desenele animate, un baiat neastamparat care poate zbura si care nu mai creste si ramane copil pentru totdeauna. El isi petrece majoritatea timpului in aventura copilareasca impreuna cu prietenii lui din gasca, zanele de pe insula fantastica, Neverland, dar si cu sirene, amerindieni, zane, pirati si copii din afara taramului fantastic, Neverland.

Jocul de desenat online are o singura plansa pe care o poti colora cum vrei si de cate ori ai chef.

Îţi place acest joc? 91% 11 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Colorează Online pe Peter Pan" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Acest joc se poate juca doar cu Mouse-ulMouse-ul.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Colorează Online pe Peter Pan": Cu ajutorul Mouse-ulMouse-ului alege culoare dorita si atinge elementul din desen pe care vrei sa il colorezi cu acea culoare. Jocul de desenat pe Peter Pan, Wendy si Piratii are o singura plansa, un desen pe care il poti colora.

Părerile celor care au jucat "Colorează Online pe Peter Pan"