Biogems - Bătălia Intergalactică

Intra acum in aventura intergalactica in care lupta nu se da in ringul de box sau pe campul de lupta, ci intr-un joc de combinat diferite puteri. Este un fel de joc match-3 in jurul caruia se petrece actiunea. In lupta impotriva adversarului trebuie sa gasesti si sa faci combinatii de minim 3 piese de acelasi tip care iti vor oferi putere, viata, forta, energie, lovituri in adversar si multe alte beneficii pe care le poti folosi in lupta ta.

Jocul are niste animatii foarte tari, foarte bine facute si care iti atrag atentia in acest super joc de actiune interstelara. Ai la dispozitie mai multe caractere dintre care poti alege un caracter care sa te reprezinte. In fiecare lupta vei putea alege puterile pe care vrei sa le folosesti impotriva adversarului tau, iar dupa fiecare victorie, vei putea cumpara diferite upgrade-uri pentru caracterul tau.

Fii pe faza si uita-te tot timpul la viata si la energia pe care caracterul ales de tine o are. Totul este foarte tare si aventura este maxima, mai ales ca toate bataliile vor fi intr-o alta galaxie.

Îţi place acest joc? 84% 6 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Biogems - Bătălia Intergalactică" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Acest joc se poate juca folosind Mouse-ulMouse-ul.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Biogems - Bătălia Intergalactică": Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a apasa pe butoanele din joc, pentru a schimba puterile intre ele si pentru a cumpara upgrade-uri. Este un joc de combinat in care trebuie sa alegi cu atentie ce vrei sa grupezi in structuri de minim 3. Aceste gem-uri contin diferite super puteri, viata, energie si atacuri pe care va trebui sa le folosesti impotriva adversarului tau.

Părerile celor care au jucat "Biogems - Bătălia Intergalactică"