Batman - Eroul din Gotham City

In Gotham City exista un erou care are grija ca totul sa fie bine. Batman este un super erou care are grija sa elimine toti raufacatorii care ameninta oraselul linistit. O banda de baieti rai condusi de un geniu criminal s-a infiltrat in Gotham City si doar un singur om poate salva orasul de la distrugere. Intra in lumea lui Batman si ajuta-l sa-i prinda pe raufacatori si sa ii inchida. Loveste cu piciorul, cu pumnul si treci prin toate rundele jocului de aventura, eliminand ticalosii pe care ii intalnesti. Nu uita sa colectezi toate batarangurile, care sunt de fapt un fel de bumeranguri pentru Batman, deoarece acestea sunt foarte utile si bune pentru a elimina raufacatorii.

Jocul are mai multe nivele, iar in fiecare nivel ai o misiune pe care trebuie sa o indeplinesti. In joc vei primi si unele mesaje si instructiuni care te vor ajuta sa te joci.

Batman este un personaj ficțional, un supererou creat de către artistul plastic Bob Kane și scenaristul de benzi desenate, Bill Finger. Identitatea secretă a lui Batman este Bruce Wayne, un milionar american. Bruce Wayne se antrenează atât fizic cât și psihic, realizându-și un costum care are ca temă liliacul, el dorind să fie considerat drept un simbol al dreptății. Batman este legiuitorul orașului american ficțional, Gotham.

Îţi place acest joc? 82% 11 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Batman - Eroul din Gotham City" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste tastele cu sagetitastele cu sageti pentru a te misca, tasta SPACE pentru a sari/zbura, tasta A pentru a arunca cu batarangul, tasta S pentru a lovi cu pumnul si tasta D pentru a lovi cu piciorul.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Batman - Eroul din Gotham City": Esti intr-o misiune cu Batman, super eroul mult iubit. Loveste cu piciorul, cu pumnul si arunca cu batarangul pentru a-i elimina pe baietii rai din banda unui criminal din oraselul Gotham City. Parcurge fiecare plansa si elimina amenintarea. Colecteaza batarangele pentru ca acestea au o putere mare de actiune in momentul in care le arunci inspre raufacatori.

Părerile celor care au jucat "Batman - Eroul din Gotham City"