Reclamă pe site

POG.RO este un site de jocuri online, care pe lângă faptul că pune la dispoziţie în mod gratuit o mulţime de jocuri Flash şi Shockwave, are şi o comunitate de utilizatori fideli în continuă creştere.

Dacă sunteţi interesat de publicitate pe site-ul POG.RO, vă rugăm să studiaţi variantele de publicitate disponibile, descrise mai jos:

 

Bannere 728x90, 300x250 şi 160x600

Bannere statice, animate sau Flash în limita dimensiunilor 728x90 (Leaderboard), 300x250 (Rectangle) şi 160x600 (Wide Skyscraper) care se afişează pe majoritatea paginilor, cu excepţia spaţiului 160x600. Se poate opta pentru un spaţiu cu afişare permanentă sau concurentă (alături de alte reclame).

 

Background pe Site

Promovarea perfectă pe background-ul site-ului este foarte atractivă, cu un singur dezavantaj şi anume, faptul că utilizatorii cu ecrane mici nu vor putea vedea în totalitate afişul din spatele site-ului.

 

Reclame în Jocuri

Sunt reclamele care apar în chenarul jocului, timp de 10 secunde, în timp ce jocul se încarcă pe pagina tuturor jocurilor. Spaţiul disponibil este destul de mare, până la 640x480 pixeli.

 

Reclamă în Newsletter

Deşi site-ul nostru trimite foarte rar mesaje de tip newsletter, există totuşi posibilitatea de a promova un produs/serviciu prin intermediul mesajelor newsletter. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să ne contactaţi.

 

Concursuri

POG.RO organizează diferite concursuri la care pot participa toţi vizitatorii site-ului. În schimbul unor premii oferite utilizatorilor site-ului, vă puteţi promova diferite servicii/produse. O astfel de campanie este foarte atractivă, deoarece majoritatea utilizatorilor sunt interesaţi să participe la concursurile cu premii.

 

Dacă sunteţi interesat de oferta noastră sau pentru orice fel de informaţie, vă rugăm să ne contactaţi.