Zuma Vooz

Zuma Vooz este o versiunea foarte tare de joc zuma in care ai in locul builelor colorate, un sir de mingi de puf colorate si haioase. La fel ca si in clasicul joc de zuma, trebuie sa tragi in sirul de mingiute colorate astfel incat sa faci un sir de minim 3 mingi de aceiasi culoare. Ele vor fi eliminate din sir, iar sirul se va micsora usor usor, pana cand nu va mai fi nici o minge in acel sir. In fiecare nivel al jocului exista un sir diferit de mingi pe care trebuie sa le elimini, insa exista si din ce in ce mai multe obstacole. Aceste obstacole nu sunt chiar ceva rau pentru ca daca tragi in ele cu mingile ele pot fi distruse si ascund diferite bonusuri pe care le poti folosi in joc, dar si pentru a achizitiona diferite echipamente sau upgrade-uri in joc.

Jocul are mai multe nivele cu grade de dificultate tot mai mari. Pentru a trece la un nivel superior trebuie sa elimini toate bulinele colorate si pufoase din sir. Cauta si strange toate bonusurile ascunse in sir, dar si in osbtacolele de pe plansa de joc.

Intre runde poti achizitiona diferite echipamente si poti face upgrade-uri care te pot ajuta sa te joci mai usor. Jocul de zuma este foarte cautat si foarte jucat la noi pe site. Elimina toate mingiutele de puf cu ochi.

Îţi place acest joc? 93% 28 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Zuma Vooz" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca Zuma.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Zuma Vooz": Este la fel ca si clasicul joc zuma, doar ca in loc de bile de sticla colorate, aici avem mingi de puf cu ochi. Da, mingi cu ochi, dar fara gura si nas. Sunt niste obiecte foarte amuzante si haioase :-)

Părerile celor care au jucat "Zuma Vooz"