Yeti Sports 4 - Pinguinul şi Albatrosul

Pinguinul si Albatrosul este un nou joculet din seria "Yeti Sports" in care Yeti il lanseaza pe pinguin astfel incat sa fie carat de un albatros din solurile de albatrosi care zboara deasupra lor. Scopul aruncarii pinguinului este ca acesta sa ajunga cat mai departe. In functie de cat de bine s-a realizat aceasta miscare, distanta va fi calculata, iar recordul va fi tot timpul cea mai mare distanta pe care o parcurge pinguinul ajutat de albatros.

Trebuie sa incerci sa duci pinguinul la o distanta cat mai mare. Crezi ca esti bun la acest joc? Cat de mult poti sustine pasarea cu pinguinul in spate?

Pinguinii sunt un grup de păsări acvatice, care nu zboară, și care trăiesc exclusiv în emisfera sudică. Sunt păsări acvo-terestre care trăiesc pe continentul înghețat numit Antarctica.

Îţi place acest joc? 75% 8 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Yeti Sports 4 - Pinguinul şi Albatrosul" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Yeti Sports 4 - Pinguinul şi Albatrosul": Pentru a arunca pinguinul pe albatrosi, apasa click pe MouseMouse. In timp ce albatrosul zboara cu pinguinul in spate, apasa cateva clik-uri pentru ca albatrosul sa dea din aripi pentru a zbura cat mai mult cu pinguinul. La un moment dat, albatrosul nu mai poate sustine pinguinul, asa ca apasa click cu grija pentru a nu obosi pasarea.

Părerile celor care au jucat "Yeti Sports 4 - Pinguinul şi Albatrosul"