xTrucks - Camionul Galben

In acest joc trebuie sa conduci un camion galben pe diferite trasee denivelate si aventuroase. Scopul este sa ajungi la capatul fiecarui traseu din fiecare runda a jocului. Odata ce ai terminat runda, vei putea trece la urmatoarea. Pentru a putea conduce camioneta pe drumul denivelat trebuie sa ai grija sa o echilibrezi corect, dar si sa o conduci cu o viteza cat mai buna pentru a nu se rasturna. In drumul tau vei gasi mai multe obstacole care trebuie trecute cu grija si fara sa distrugi camionul.

Jocul are mai multe nivele pe care le poti juca. Ai la dispozitie 10 camioane sau vieti. In momentul in care ai distrus camionul, daca s-a rasturnat sau daca ai sarit peste un obstacol si ai aterizat cu rotile in sus, vei pierde cate un camion si o viata.

Îţi place acest joc? 50% 4 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "xTrucks - Camionul Galben" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste tastele cu sagetitastele cu sageti pentru a te juca.


Instrucţiuni - Cum se joacă "xTrucks - Camionul Galben": Un joculet de echilibru in care trebuie sa conduci un camion galben, un truck american. Foloseste sagetilesagetile pentru a conduce masina de teren, iar cand masina se inclina incearca sa o echilibrezi folosind sau . Daca vei evita cu grija obstacolele si nu vei accidenta camioneta, atunci vei putea termina acest joc.

Părerile celor care au jucat "xTrucks - Camionul Galben"