Vrei să fii Milionar cu Familia Simpson

Sunt sigura ca majoritatea ati auzit de Familia Simpson, personajele dintr-o serie de desene animate cu acelasi nume. Daca cunosti aceasta familie si ai vazut la televizor episoadele din acest serial animat, inseamna ca ai putea sa intri si sa te joci acest joc "Vrei să fii Milionar?". In jocul "Vrei să fii Milionar cu Familia Simpson" trebuie sa raspunzi la intrebari legate de familia Simpson. Fiecare intrebare vine cu 4 variante de raspuns din care poti alege. Doar unul dintre cele patru raspunsuri este corect, iar tu trebuie sa il alegi pe cel corect pentru a putea avansa in joc si pentru a castiga, fictiv, un milion de dolari in joc. Jocul este asemanator cu concursul cunoscut de la TV, "Vrei să fii Milionar?", in care ai si variante ajutatoare: intreaba publicul, suna un prieten si 50:50 (fifty fifty - raman doar doua variante de raspuns din care trebuie sa alegi). Jocul si intrebarile sunt in limba engleza.

Familia Simpson (engleză: The Simpsons) este cel mai prolific serial de animație american, numărând 23 de sezoane și peste 500 de episoade. Acțiunea este centrată evident în jurul familiei Simpson, formată din Homer, Marge, Bart, Lisa și Maggie însa de-a lungul anilor numărul personajelor care au apărut în serial a crescut enorm, ajungând la câteva sute.

Îţi place acest joc? 67% 3 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Vrei să fii Milionar cu Familia Simpson" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Vrei să fii Milionar cu Familia Simpson": Este un joculet haios in care te joci o varianta virtuala a jocului de la TV, "Vrei să fii Milionar?". In acest joc flash online trebuie sa raspunzi la cateva intrebari legate de Familia Simpson. Ai la indemana si cele trei variante ajutatoare pe care le poti folosi o singura data in joc. Pentru a alege raspunsul corect, apasa click pe una din cele patru variante de raspuns.

Părerile celor care au jucat "Vrei să fii Milionar cu Familia Simpson"