Volei cu Pinguni în Antarctica

In acest joc cu pinguini din Antarctica te joci volei, un sport intre doua echipe, separate de un fileu inalt (in genul celui de la tenis, dar suspendat), in care mingea trebuie sa treaca pe deasupra fileului si sa atinga terenul advers. In acest joc, exista mai multe moduri de a te juca volei cu pinguinul din Antarctica. Fiecare pinguin poate trage 3 lovituri pentru a trimite mingea catre terenul celuilalt. Se castiga un punct in momentul in care mingea atinge terenul adversarului sau daca nu se respecta regula celor trei atingeri.

Jocul de volleyball cu pinguinii se desfasoara chiar in emisfera sudica, unde aceste pasari acvatice care nu zboara, traiesc si se joaca impreuna.

Antarctica este regiunea polara din sudul Pamantului care cuprinde continentul Antarctica, dar si portiunile sudice din oceanele apropiate. Este o zona acoperita de o patura de gheata.

Îţi place acest joc? 67% 3 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Volei cu Pinguni în Antarctica" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te misca si click stanga pentru a sari si a lovi mingea, sau tastele cu sagetitastele cu sageti pentru miscare, iar tasta SPACE pentru a sarituri si lovire de minge.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Volei cu Pinguni în Antarctica": Jocul este la fel ca si competitia sportiva volei, care este al doilea in lume ca popularitate. Trebuie sa sari cu pinguinul si sa atingi mingea de maxim 3 ori pentru a o proiecta in terenul advers, peste fileul care separa terenul tau de cel al adversarului tau. Inscrie lovind mingea si atingand terenul advers si castiga fiecare meci pe care il ai contra prietenilor tai din Antarctica, pinguinii.

Părerile celor care au jucat "Volei cu Pinguni în Antarctica"