Unicorn Rider

"Unicorn Rider" este un joc mai special de curse de motociclete pentru ca in loc sa folosesti sagetile pentru a conduce motocicleta, te folosesti de Mouse pentru a face virajele de pe pista de concurs. Trebuie sa castigi fiecare cursa din joc pe care o joci contra calculatorului. Depaseste-ti oponentii si incearca sa ajungi primul la fiecare check-point pentru a nu fi eliminat din cursa si, bineinteles, sa termini cursa pe primul loc si sa castigi.

Îţi place acest joc? 50% 2 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Unicorn Rider" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca si pentru a controla motocicleta (accelerare si viraje). Apasa click stanga pentru a accelera. Pentru pauza apasa tasta SPACE.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Unicorn Rider": Pentru a conduce motocicleta in cursele moto trebuie sa folosesti Mouse-ulMouse-ul, astfel, apasa click stanga pentru a accelera si misca Mouse-ulMouse-ul in stanga si in dreapta pentru a intra in viraje. Plansele pentru alte curse se deblocheaza odata cu finalizarea si castigarea curselor de la inceput.

Părerile celor care au jucat "Unicorn Rider"