Trenuri

Daca iti plac trenurile, atunci acest joc cu trenuri este ceea ce cauti. Jocul cu trenuri este foarte distractiv si atractiv pentru ca in acest joc ai mai multe nivele in care trebuie sa executi diferite misiuni. Trebuie sa inveti sa conduci un tren, sa legi vagoane, sa repari linia de cale ferata, sa transporti diferite marfuri, sa eviti trenurile de patrulare, sa elimini hotii care stau pe marginea liniilor de cale ferata sau sa treci vagoanele pe poduri care nu suporta decat un anumit numar de vagoane legate la locomotiva. Ai la dispozitie si cate 2 locomotive cu care poti face treaba. De asemenea, exista linii secundare pe care poti parca vagoanele pana treci pe linia principala alte vagoane. Exista si sisteme de intors locomotiva, dar si macarale care pot schimba 2 vagoane intre ele, astfel incat sa poti ajunge in statia de destinatie cu vagoanele in ordinea care trebuie facuta. Esti un mecanic de locomotiva, deci trebuie sa-ti faci treaba corect. Foloseste o strategie cat mai buna, pentru ca locomotiva si vagoanele legate sa ajunga in gara asa cum este specificat in misiune.

Jocul are mai multe runde in care trebuie sa duci locomotiva cu vagonul sau vagoanele legate corect, asa cum este specificat deasupra de gara de destinatie. Poti juca nivelele pe rand, sau poti trece direct la orice nivel vrei. Jocul are instructiuni detaliate la fiecare nivel.

Îţi place acest joc? 72% 7 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Trenuri" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca acest joc cu trenulete.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Trenuri": Scopul tau in acest joc cu trenuri este sa executi diferite misiuni. Ai la dispozitie mai multe nivele in care ai diferite misiuni. Instructiunile sunt la inceputul fiecarei misiuni si iti explica prin imagini si texte in limba engleza, cam tot ceea ce trebuie sa stii pentru a putea duce la bun sfarsit misiunea.

Părerile celor care au jucat "Trenuri"