Trage cu Arcul cu Săgeţi după Lăcuste Ascunse

In acest joc trebuie sa tragi cu arcul cu sageti dupa lacustele ascunse pe plansa jocului. In joc sunt obiecte ascunse, mai multe lacuste, care sunt pozitionate pe toata plansa jocului astfel incat sa fie cat mai greu de reperat. Cauta cu atentie fiecare lacusta din joc si tinteste cu arcul si trage cu sageata pentru a o elimina din joc.

Jocul are mai multe nivele pe care le poti juca. Daca reusesti sa elimini toti cosasii de pe plansa, vei putea trece la un nivel superior. In fiecare nivel vei juca contra cronometru. Ai la dispozitie 5 minute sa gasesti si sa tragi cu sageti in lacuste. Daca tragi gresit cu o sageata, vei pierde din timpul limita al rundei, cate 20 de secunde pentru fiecare sageata trasa gresit. Deci trebuie sa tintesti si sa tragi cu atentie.

Îţi place acest joc? 100% 2 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Trage cu Arcul cu Săgeţi după Lăcuste Ascunse" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Trage cu Arcul cu Săgeţi după Lăcuste Ascunse": Cu ajutorul Mouse-ulMouse-ului tinteste fiecare lacusta de pe plansa si apasa click pentru a trage cu sageata. Daca elimi toate lacustele din joc, vei putea trece la un nivel superior. Cauta cu atentie fiecare cosas de pe pajistea verde. Plansa este verde, iar lacustele sunt colorate tot cu verde. Pune-ti ochii la contributie.

Părerile celor care au jucat "Trage cu Arcul cu Săgeţi după Lăcuste Ascunse"