Tom şi Jerry - Sărută pe Doamna Jerry

Un joculet foarte distractiv in care scopul tau este sa ii ajuti pe domnul si pe doamna Jerry sa se sarute astfel incat Tom sa nu ii vada. Cei doi soricei indragostiti sunt sub supravegherea motanului Tom, iar acestia se afla in diferite ipostaze pe fiecare din plansele acestui joc. Fiecare level al jocului contine o plansa unica si o actiune diferita a lui Tom. Domnul si doamna Jerry trebuie sa se sarute doar atunci cand Tom nu este atent si nu se uita la ei. Pentru a termina nivelul, trebuie ca sarutul acestor soricei draguti sa fie complet pe bara care masoara punctele sarutului din partea de sus a jocului. Daca bara este completa, vei trece la un nivel superior.

Tom şi Jerry (Tom and Jerry) este o serie desene animate, care prezintă o pereche de dușmani, o pisică de casă și un șoricel amuzant. Serialul de desene animate cu Tom si Jerry este unul dintre cele mai bune si mai frumoase animatii pentru copii de pe Cartoon Network.

Îţi place acest joc? 92% 23 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Tom şi Jerry - Sărută pe Doamna Jerry" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Acest joc se poate juca doar cu Mouse-ulMouse-ul.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Tom şi Jerry - Sărută pe Doamna Jerry": Pentru ca domnul si doamna Jerry sa se poata saruta, trebuie sa apesi click pe suprafata jocului si sa ti apasat click stanga atata timp cat Tom nu se uita la cele doua personaje dragute care se saruta. Daca Tom isi intoarce privirea spre acesti doi indragostiti, atunci trebuie sa iei repede degetul de pe click-ul Mouse-ulMouse-ului, pentru ca motanul sa nu ii prinda sarutandu-se.

Părerile celor care au jucat "Tom şi Jerry - Sărută pe Doamna Jerry"