Tom şi Jerry - Hoţul din Frigider

Hoţul din Frigider este un joc care contine de fapt doua joculete diferite cu personajele Tom si Jerry. In functie de caracterul pe care il alegi, Tom sau Jerry, te vei juca un joculet haios in care caracterul ales este cel pe care il interpretezi.

Daca alegi pe soricelul Jerry, atunci jocul se petrece intr-un frigider, iar tu esti Jerry. Trebuie sa aduni cate o bucata de cascaval din frigider, sa o apuci si sa o arunci la soricelul care te ajuta sa furi cascavalul de la frigider. In acelasi timp, motanul Tom are grija de frigider si va arunca cu bile in tine, deci trebuie sa te feresti pentru a nu putea fi lovit de bilele aruncate de Tom.

In jocul cu caracterul Tom, vei fi pisica si va trebui sa salvezi mancarea de la frigider, cea pe care soricelul Jerry incearca sa o fure. Jerry o sa treaca pe sarma de intins haine la uscat, iar tu vei avea o tinta si vei arunca cu baloane umplute cu apa. Trebuie sa arunci bine balonul cu apa, astfel incat sa il nimeresti pe Jerry, iar el impreuna cu mancarea furata de la frigider sa pice de pe sarma.

Jocul este foarte distractiv si captivant, iar noi suntem siguri ca o sa-ti placa foarte mult sa il joci.

Jocul nu are nivele, dar se poate juca de nenumarate ori, pana cand scorul final va atinge maximul de puncte pe care il poti primi jucandu-te acest joculet cu personajele de pe Cartoon-Network.

Îţi place acest joc? 82% 55 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Tom şi Jerry - Hoţul din Frigider" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Jocul cu Jerry - Foloseste tastele cu sagetitastele cu sageti pentru a te misca prin frigider, tasta SPACE pentru a apuca o bucata de cascaval sau pentru a o arunca. Jocul cu Tom - Tastele cu sageti pentru a misca tinta de la stanga la dreapta, iar tasta SPACE pentru a arunca cu balonul cu apa.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Tom şi Jerry - Hoţul din Frigider": In functie de caracterul ales, fiecare din cele doua jocuri distractive au o misiune. In joculetul cu soricelul Jerry trebuie sa strangi pe rand cate o bucata de cascaval si sa o arunci la colegul tau, soricelul care asteapta jos la baza frigiderului. In acelasi timp trebuie sa te feresti de bilele aruncate de Tom. In jocul cu Tom, trebuie sa arunci cu baloane pline cu apa in soricelul Jerry, care fura mancarea de la frigider si trece cu ea in spate pe sarma de intins haine din curtea casei.

Părerile celor care au jucat "Tom şi Jerry - Hoţul din Frigider"