Tetris Revine

Stim ca toata lumea iubeste jocurile vechi si in special jocurile care acum cativa ani au fost jucate de majoritatea dintre noi. Un astfel de joc este Tetris, un super joc cu blocuri de diferite forme care vin din partea de sus a plansei jocului si trebuie asezate corect peste celelalte blocuri astfel incat sa se formeze o linie orizontala care va disparea automat. In momentul in care primesti un bloc va trebui sa il rotesti si sa il muti de la stanga la dreapta astfel incat sa ii gasesit o pozitie buna jos. Pentru fiecare linie completa si eliminata vei primi puncte.

Jocul are mai multe nivele care sunt mai de graba grade de dificultate pentru ca jocul devine din ce in ce mai palpitant, iar piesele coboara cu o viteza tot mai mare, astfel incat jocul sa fie mai greu de terminat.

Tetris este un joc video care a fost creat de catre rusul Alexei Pajitnov in iunie 1985. Jocul a cunoscut o explozie in tarile europene, in momentul in care au aparut jocurile electronice de mana (cunoscutul "gadget" de acum cativa ani buni, Brick Game 9999 in 1), ajungand sa provoace dependenta.

Îţi place acest joc? 91% 11 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Tetris Revine" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste tastele cu sagetitastele cu sageti pentru a te juca.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Tetris Revine": Jocul Tetris Revine se joaca la fel ca originalul. Roteste fiecare piesa care coboara pe plansa pana cand are pozitia dorita si plaseaza-o cu ajutorul sagetilor deasupra pozitiei unde vrei ca blocul de patratele sa se aseze. Eliminarea unei linii de blocuri de patratele iti aduce puncte la scorul final.

Părerile celor care au jucat "Tetris Revine"