Talking Tom Găteşte un Tort de Halloween

Este petrecerea de Halloween si Tom, pisica vorbareata, trebuie sa se pregateasca pentru invitatii care il vor vizita si cu care se va petrece in noaptea de groaza. La el acasa se va organiza o mica petrecere, un fel de bal mascat, in care prietenii pisicii vorbitoare vor veni si se vor distra. In acest joculet nou trebuie sa il ajuti pe Talking Tom sa gateasca un tort special pentru Halloween. Pentru aceasta sarbatoare, tortul trebuie sa fie mai deosebit, insa motanul nu este foarte priceput in bucatarie si va trebui sa il ajuti sa prepare aluatul, sa bage blatul la copt si sa orneze tortul, astfel incat, tortul sa arate si bine si sa fie si delicios.

Jocul are instructiunile in limba engleza, insa, in acelasi timp, o mana iti va arata unde gasesti ingredientele si ustensilele necesare prepararii prajiturii. Fiecare ustensila si ingredient are o ordine in care va fi folosit. Spor la gatit tort!

Îţi place acest joc? 100% 3 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Talking Tom Găteşte un Tort de Halloween" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Talking Tom Găteşte un Tort de Halloween": Ajuta-l pe Talking Tom sa gateasca un tort de Halloween, deoarece motanul Tom are invitati la petrecerea organizata acasa la el. Fiecare instructiune iti va fi utila pentru a putea prepara tortul.

Părerile celor care au jucat "Talking Tom Găteşte un Tort de Halloween"