Super MahJong Empire

MahJong in versiunea Empire este un joc plin de nivele super interactive care iti vor capta atentia si pe care te vei stradui sa le termini. Joculetul este clasic si va trebui sa elimini piesele de pe plansa, doua cate doua, pe rand, doar atunci cand cele doua piese selectate pentru eliminare se afla pe margini in grupul sau grupurile din care fac parte initial. Elimina piesele de Mahjong, apasand click pe doua piese de acelasi tip, care contin acelasi iconita/desen/caracter. Daca reusesti sa elimini toate piesele de pe tabla de joc, pana sa expire timpul, atunci vei castiga puncte si vei putea juca in continuare.

Jocul de MahJong are foarte multe nivele, din ce in ce mai complexe si mai complicate, care iti vor pune mintea la contributie, pentru ca ai nevoie de o strategie pentru a putea finaliza acest joc tradinitional chinezesc super tare. Jocul este clasic si este recomandat pentru toate varstele.

Jocul tradițional de Mahjong este făcut pentru a fi jucat cu patru persoane, dar poate fi adaptat pentru a fi jucat chiar și cu trei sau doi jucători. Un joc tradițional este format din 144 de pietre de joc. Pietrele poartă diferite imagini și fiecare imagine are un anumit punctaj.

Îţi place acest joc? 88% 8 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Super MahJong Empire" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca MahJong Empire.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Super MahJong Empire": Gaseste perechi de piese in fiecare plansa, si apasa un click pe amandoua pentru a le elimina de pe tabla. Ai grija ca ele sa fie pe marginile grupurilor din care fac parte, sau sa nu fie obstacole intre ele, astfel incat sa se poata crea o legatura si ele sa dispara de pe plansa.

Părerile celor care au jucat "Super MahJong Empire"