Super Fishing

Super Fishing - "Super Pescuit" este un joc in care pescuiesti. Si nu pescuiesti oricum, ci contra timp, timp care se duce repede daca nu prinzi nimic.

Trebuie sa pescuiesti cat mai multi pesti/fructe de mare, fara sa scoti din apa si alte gunoaie ce se afla in apa. Pescuind, iti maresti timpul si automat primesti puncte. Fereste-te si de norii morocanosi, pentru ca din cand in cand fulgera. Lanseaza undita in apa in momentul in care esti in directia unor pesti si prinde cat mai multi pestisori in carlig.

Daca timpul expira, jocul se termina.

Îţi place acest joc? 75% 4 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Super Fishing" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te misca pe apa, si, apasand pe click stanga lansezi undita pentru a prinde in carlig pestii.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Super Fishing": Trebuie sa pescuiesti si sa te feresti de nori, pentru ca te poate fulgera. Lanseaza undita in apa cand vezi pesti pentru a-i prinde in carlig, dar incearca sa nu agati si alte gunoaie care se gasesc in apa. Jocul este contra cronometru, asa ca strange cat mai multi pesti, pentru a creste timpul, dar si punctele.

Părerile celor care au jucat "Super Fishing"