Ştrumfii - Asamblează Maşinuţa de Lemn

Strumfii trebuie sa plece cu masina, insa masina lor este facuta bucati pentru ca asa au primit-o la pachet. In acest joc trebuie sa ii ajuti sa isi construiasca masinuta de lemn. Este o masina de lemn, care trebuie asamblata din bucatile care o compun. Masina nu poate fi asamblata oricum, trebuie construita de la inceput, iar piesele trebuie puse in ordine, altfel nu se poate. In joc este un strumpf care se pricepe la asamblat masini si iti va confirma daca piesa pe care vrei sa o folosesti la asamblat este buna sau daca inca nu o poti folosi. Masinuta de lemn este compusa din cardu, roti de lemn, volan, scaun, capota si parbriz. Ajuta-i pe strumfi sa isi asambleze masina ca sa aibe cu ce sa se deplaseze. Acest smurf nu stie sa o asambleze fara ajutorul tau.

Strumfii sunt niste creaturi fictive, micute si de culoare albastra, care sunt personajele principale ale unei benzi desenate, dar si in desene animate si filme. Ștrumfii trăiesc într-un sătuc de case-ciuperci în pădurea fermecată şi sunt conduși de Tata Ștrumf. Minusculele creaturi asemănătoare cu elfii trăiesc în pace și tihnă, însă există şi o amenințare, reprezentată de odiosul vrăjitor Gargamel și nesuferitul motan Azrael, care au grijă să le tulbure liniștea oricând au ocazia. Filmele care au fost realizate in ultima vreme se numesc Strumfii / Smurfs.

Îţi place acest joc? 76% 25 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Ştrumfii - Asamblează Maşinuţa de Lemn" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca cu strumfii.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Ştrumfii - Asamblează Maşinuţa de Lemn": In acest joc de asamblat masini trebuie sa ii ajuti pe strumfi sa isi asambleze masina de lemn care a venit de la fabrica in bucatele. Fiecare piesa trebuie sa fie pusa la locul care trebuie pentru a construi masina intreaga. Strumfii au nevoie de aceasta masina, asa ca misiunea ta in acest joculet este sa le asamblezi aceasta masinuta.

Părerile celor care au jucat "Ştrumfii - Asamblează Maşinuţa de Lemn"