Strânge Grăunţele din Fabrică

Îţi plac jocurile cu maşinării? Atunci jocurl "Strânge Grăunţele din Fabrică" este perfect pentru tine! In acest joculet trebuie sa construiesti o masinarie simpla care sa colecteze grauntele in recipientul de graunte. Cu ajutorul mai multor piese si benzi motorizate va trebui sa faci un sistem de transport pentru graunte. Grauntele trebuie sa ajunga in recipientul colector care este in forma de pahar.

Jocul are mai multe nivele cu diferite grade de dificultate. De fiecare data trebuie sa colectezi 50 de graunte in recipient, asta inainte ca timpul sa expire. In partea de jos a plansei jocului, ai o lista cu diferite sisteme de ghidare / benzi motorizate. Alege din lista cate un ansamblu si pune-l pe plansa in pozitia care o crezi ca este buna, astfel incat, boabele care curg de sus sa ruleze pe aceste ghidaje, iar in final sa ajunga in vasul de colectat.

Timer-ul de deasupra de lista de unelte iti arata cat timp mai ai sa strangi cele 50 de graunte necesare pentru a castiga runda. Daca nu ai reusit sa iti faci target-ul de 50 de bobite, atunci jocul se termina.

Jocul este foarte distractiv, este perfect pentru copiii si ii ajuta sa invete si sa creasca mari si destepti.

Îţi place acest joc? 88% 8 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Strânge Grăunţele din Fabrică" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Strânge Grăunţele din Fabrică": In acest joc trebuie sa faci un fel de masinarie care sa colecteze automat si singura grauntele care curg din partea de sus a plansei jocului. Grauntele trebuie sa se plimbe pe aceste benzi motorizate si sa ajunga in recipientul in care se colecteaza acestea. Daca ai reusit sa strangi cele 50 de graunte necesare pentru a trece nivelul, vei putea juca si alte runde mai complicate.

Părerile celor care au jucat "Strânge Grăunţele din Fabrică"