Squareman - Omul Pătrat 2

Omul Patrat este un super joculet de aventura in care trebuie sa controlezi un omulet cu capul in forma de patratel pe diferite planse mai mult sau mai putin complexe. Scopul jocului este de a aduna puncte (patratele) si de a parcurge intreaga plansa fara ca Omul Patrat sa ramana fara energie si sa ajunga la finalul fiecare planse a jocului. Trebuie sa sari peste diferite obstacole, sa te feresti de patratelele rosii care se plimba si te pot atinge daca nu esti atent, sa te feresti de tunurile care trag cu gloante dupa tine si sa eviti sa pici in capcanele cu tepuse. Daca sari pe cutia de culoare mov, aceasta te arunca cu putere in sus pentru a putea ajunge in locuri greu accesibile de pe plansele jocului. Steguletul cu patratele albe si negre este semnul de final de plansa.

Jocul are mai multe nivele care pot fi jucate pe rand, daca reusesti sa le finalizezi pe fiecare. Ai grija de vietile tale pentru ca se pot termina daca te ating patratelele rosii sau gloantele din tunuri, sau tepusele din capcane. Daca vezi un patratel cu o fata ca a Omului Patrat, aceasta iti va oferi o viata extra.

Îţi place acest joc? 86% 7 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Squareman - Omul Pătrat 2" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste tastele cu sagetitastele cu sageti pentru a te juca.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Squareman - Omul Pătrat 2": Cu ajutorul tastelor cu sageti trebuie sa parcurgi fiecare plansa a jocului. Intra in aventura Omului Patrat si colecteaza toate patratele care iti aduc puncte, vietile extra pentru omulet si evita toate capcanele si obiectele rosii care iti iau din energie si te lasa si fara vieti.

Părerile celor care au jucat "Squareman - Omul Pătrat 2"