Şoricelul şi Labirintul cu Brânză

Şoricelul şi Labirintul cu Brânză este un joc extraordinar de tare in care trebuie sa cauti bucati de branzica prin diferite labirinturi care mai de care mai complexe. Soricelului i s-a facut foame si trebuie sa manance. Daaa, branza vrea sa manance. In fiecare labirint din joc este cate o bucata de branza pe care soarecele o poate manca doar daca reuseste sa ajunga la ea. Cu ajutorul tau, Soricel se va putea satura de branza, cascaval, edam, de burduf, emmentaler, branza cu mucegai sau alte specialitati de branza. Ajuta soricelul sa manance branza din labirint.

Jocul are 42 de nivele interactive care sunt din ce in ce mai complicat de trecut. Poti vedea toata plansa labirintului si iti poti cauta calea corecta pentru a putea ajunge la bucata de branza cheese. Concursul de gasit branza ii va aduce soricelului ca premiu, chiar bucatica de branza de diferite tipuri si feluri, pe care o poate manca la sfarsitul jocului.

Îţi place acest joc? 89% 17 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Şoricelul şi Labirintul cu Brânză" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseşte tastele cu sagetitastele cu sageti pentru a te juca. Foloseşte tasta SPACE pentru a vedea intreaga plansa cu labirintul.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Şoricelul şi Labirintul cu Brânză": Un joculet destul de simplu, dar in acelasi timp si destul de complicat, in care trebuie sa ajuti un soricel sa gaseasca calea corecta prin labirint spre bucatile de branza care il asteapta. El are nevoie de mancare, iar mancarea lui preferata este branza si cascavalul.

Părerile celor care au jucat "Şoricelul şi Labirintul cu Brânză"