Sofia şi Petrecerea de Halloween

Sofia se pregateste de petrecerea de Halloween si nu stie cu ce sa se costumeze astfel incat sa fie cea mai bine imbracata si cea care ii va speria pe toti prietenii ei. Costum de Halloween este foarte important pentru Sofia, deoarece micuta printesa va merge la o super petrecere organizata chiar la palat, unde prietenii ei si alte printese de pe alte taramuri vor veni pentru a se distra impreuna. Petrecerea de Halloween este o traditie de ordine celtica care este foarte populara in America si care a inceput sa fie sarbatorit si in Romania.

Printesa Sofia are nevoie de ajutorul tau pentru a se costuma de Halloween. Alege pentru ea din diferitele elemente de vestimentatie potrivita pentru acest party. Alege o palarie, o rochita, pantofi si ciorapi, bijuterii si nu in ultimul rand si ce este mai important, masca pe care o va purta in seara de Halloween.

Halloween se sarbatoreste in noaptea de 31 octombrie a fiecarui an. Specific pentru Halloween este dovleacul sculptat care reprezintă Lanterna lui Jack. Copiii se costumează şi merg din uşă în uşă întrebând „Trick or Treat?” (Păcăleală sau dulciuri?), ca o amenințare că dacă nu li se dau dulciuri, persoanei colindate i se va juca o farsă.

Îţi place acest joc? 86% 7 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Sofia şi Petrecerea de Halloween" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseşte Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Sofia şi Petrecerea de Halloween": Sofia merge la petrecerea de Halloween organizata la palatul din Misteria. Cei mai apropiati prieteni ai Sofiei vor veni la petrecere si micuta printesa trebuie sa se pregateasca. Ajut-o sa isi aleaga costumul perfect pentru aceasta petrecere. Cu ajutorul Mouse-ulMouse-ului poti alege din diferite elemente de vestimentatie specifice sarbatorii de Halloween.

Părerile celor care au jucat "Sofia şi Petrecerea de Halloween"