Sofia şi Amber în Dormitor Regal

Bine ai venit in dormitor la Sofia si Amber, cele doua printese si surori din serialul de desene animate, Printesa Sofia Intai. Cele doua surori sunt foarte obosite, iar daca le intrebi de ce, ele iti vor raspunde ca au muncit de cateva zile la reamenajarea dormitorului regal de la castel. Daca te uiti atent pe plansa jocului, vei vedea ca dormitorul este foarte frumos aranjat, curat, ca un dormitor de printese si nu vei avea cum sa nu le crezi. Problema este ca vrajitoarea cea rea a venit si le-a scos toate lucrurile din camera afara, iar ele sunt foarte necajite. Cum vor mai putea ele sa doarma in aceasta seara, daca nu au pat si restul de lucrui in dormitorul regal.

Sofia si Amber au nevoie de ajutorul tau! Noroc ca au facut o poza camerei inainte ca vrajitoarea sa le strice tot ce au muncit in aceste zile, iar tu vei putea vedea cum au aranjat ele camera si vei putea pune fiecare lucru la locul lui, astfel incat, cele doua printese sa se poata odihni in aceasta seara si nu numai. Ia fiecare obiect din camera pe rand, gaseste-i locul si vei putea sa le redai camera de somn celor doua printese minunate.

Îţi place acest joc? 100% 2 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Sofia şi Amber în Dormitor Regal" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseşte Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Sofia şi Amber în Dormitor Regal": Ia fiecare piesa de mobila, decoratiune, tablou, etc si pune-le la locul lor, asa cum erau in camera inainte ca vrajitoarea sa le scoata prin magie neagra din dormitorul printeselor. Priveste cu atentia poza cu dormitorul aranjat, pentru a putea sti unde sa pui lucrurilor fetelor.

Părerile celor care au jucat "Sofia şi Amber în Dormitor Regal"