Sniper 3 - Apocalipsa

Un super joc de actiune in care trebuie sa iti pazesti pozitia cu orice pret, folosindu-te de un sniper - o arma cu luneta. Te afli in baza ta, pe o cladire si trebuie sa impusti tot ce misca. Trage cu pusca cu luneta in soldatii care iti ataca baza si in tancurile care se apropie si vor sa-ti distruga baza. Soldatii cu capul rosu sau albastru inainteaza mult mai repede decat cei cu capul alb. Arma ta are doar 4 gloante, iar de fiecare data cand in ramai fara gloante in pusca, aceasta se reincarca automat, insa dureaza cam 2-3 secunde pana cand gloantele sunt incarcate in sniper. Pune tinta pe soldatii care te ataca sau pe tancuri si trage fara intrerupere pana cand elimini tot.

Jocul poate fi jucat in limba engleza sau spaniola si are doua nivele de dificultate, usor si greu. Poti face diferite upgrade-uri la arma ta (la sniper) si la baza.

Jocul nu este recomandat copiilor sub 12 ani, deoarece contine elemente de violenta.

Îţi place acest joc? 50% 2 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Sniper 3 - Apocalipsa" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Acest joc se poate juca folosind Mouse-ulMouse-ul.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Sniper 3 - Apocalipsa": Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca. Pune tinta pe inamici si pe tancuri si apasa click pentru a trage. Reincarcarea sniper-ului se face automat si dureaza cateva secunde. Pentru upgrade-uri, apasa butonul "Upgrades".

Părerile celor care au jucat "Sniper 3 - Apocalipsa"