Sim Taxi Driver

Sim Taxi Driver este un joc in care intri in rolul de taximetrist din orasul Sim si trebuie sa iei oamenii care au nevoie de taxi si sa ii duci la destinatie. Ai o masina galbena echipata pentru taxi pe care o vei conduce prin oras. Masina are nevoie de combustibil, dar si de reparatiile necesare. Esti chiar ca un taximetrist real, in acest joc simulator de taxi. Daca ai ramas fara benzina trebuie sa cauti o benzinarie si sa faci plinul la rezervorul taxiului pentru a-ti putea face in continuare treaba. De asemenea, daca te ciocnesti de alte masini si faci accidente, masina se va strica si va avea nevoie sa fie reparata. Poti repara taxiul la garaj, locul de unde pornesti la munca in fiecare zi. Daca conduci neregulamentar si o masina de politie este prin zona, atunci ai toate sansele sa primesti amenda. Amenzile, benzina si reparatiile la garajul auto costa bani. Trebuie sa muncesti si sa castigi banii necesari pentru a putea continua jocul. Daca distrugi masina, jocul se termina. Fiecare client iti va oferi o suma de bani.

Jocul are 3 moduri, modul standard in care te poti juca si iti poti salva progresul, modul practicare in care poti invata sa conduci taxiul si sa transporti persoanele prin oras si modul contra cronometru, in care trebuie sa termini diferite misiuni in timpul limita care ti se acorda.

Îţi place acest joc? 90% 10 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Sim Taxi Driver" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste tastele cu sagetitastele cu sageti pentru a conduce taxiul, tasta M pentru a porni muzica, N opreste muzica, R pentru radio, tastele 1, 2 si 3 pentru canalele radio.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Sim Taxi Driver": Esti un taximetrist care trebuie sa transporte oamenii prin oras la destinatiile unde vor sa ajunga. Cand vezi un posibil client, condu masina pana langa el pentru ca acesta sa se urce in taxiul tau, iar tu sa il duci la destinatie. Drumul pe care trebuie sa il parcurgi este marcat de o sageata de GPS in partea stanga sus a plansei jocului. Orienteaza-te dupa sageata pentru a putea ajunge la destinatie, care este de asemenea marcata pentru ca tu sa stii unde sa lasi clientul.

Părerile celor care au jucat "Sim Taxi Driver"