Shaved Ice Polar Game

Shaved Ice este un fel de desert asemanator cu inghetata, insa care este facut din gheata aromata si este originar din Hawaii. In acest joculet de memorie trebuie sa gasesti doua arome pereche pentru a le elimina de pe plansa jocului. Poti intoarce doar cate doua arome in acelasi timp, le poti memora pozitia, pentru a sti care cum sunt, iar apoi sa le cauti perechea pentru a le putea elimina. In momentul in care ai eliminat toate ingredientele de inghetata hawaiana, ai castigat jocul.

Jocul se poate juca in doua moduri, modul normal cand apesi Play sau modul rapid, cand apesi butonul Turbo. Jocul este contra timp, ai la dispozitie 2 minute pentru a rezolva puzzle-ul, respectiv 1 minut in modul Turbo.

Este un joculet simplu de puzzle cu piese pe care trebuie sa le intorci pe fata si sa le gasesti perechea. Odata intoarse, doua piese cu aceiasi iconita, cele doua piese dispar de pe plansa, ramanand restul de piese.

Îţi place acest joc? 72% 7 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Shaved Ice Polar Game" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Shaved Ice Polar Game": Un joculet simplu in care trebuie sa gasesti perechi de piese cu aceiasi iconita (desen) pe spate. Poti intoarce doar doua piese la un moment dat. Jocul este contra timp si trebuie sa te grabesti si sa gasesti toate perechile de ingrediente si arome pentru inghetata hawaiana, capsuni, kiwi, lamaie, etc.

Părerile celor care au jucat "Shaved Ice Polar Game"