Shaquita şi Ghereta de Îngheţată

Shaquita are o ghereta de inghetata si foarte multi clienti deoarece ghereta cu inghetata este amplasata chiar in parcul copiilor, un parc foarte populat in care copiii se joaca si se imprietenesc. Cum toti copiii adora inghetata, in momentul in care Shaquita deschide ghereta, se formeaza o coada imensa de baieti si fete care vor inghetata. Shaquita nu se descurca singura cu atatia clienti, asa ca te roaga pe tine sa o ajuti sa pregateasca inghetata pentru clienti. Clientii fiind copii, alearga dintr-o parte in alta, nerabdatori sa manance inghetat. Alege un copil si pregatest-i inghetata. Fiecare copil isi doreste o anumita inghetata, ornamentata cu diferite toping-uri sau bombonele. In momentul in care ai un client, iti va aprea si tipul de inghetata impreuna cu lista de toping-uri. Alege un cornet de inghetata sau un bol, in functie de dorinta copilului, pune tipul de inghetata si toping-urile, iar in momentul in care ai terminat inghetata, serveste-o clientului pentru a putea lua alta comanda. Daca ai gresit comanda, o poti arunca la cosul din partea dreapta jos si poti pregati o noua inghetata.

Jocul este contra timp, deci ai la dispozitie doar 3 minute pentru a termina jocul. In functie de indemanarea ta, daca termini jocul, vei primi puncte. Daca vrei, ne poti spune si noua ce punctaj ai facut. Deci, lasa un comentariu mai jos, la sectiunea Pareri si Comentarii.

Îţi place acest joc? 84% 6 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Shaquita şi Ghereta de Îngheţată" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Shaquita şi Ghereta de Îngheţată": Misiunea ta este simpla, trebuie sa o ajuti pe Shaquita sa serveasca grupul de copii care doresc sa cumpere inghetata de la ghereta ei. Cum Shaquita este foarte obosita si nu poate face clientilor galagiosi si foarte neastamparati, tu ii vei lua rolul de vanzator de inghetata si vei incerca sa ii servesti pe toti cu modelul de inghetata dorit. Alege cornetul, inghetata si toping-urile si serveste clientului inghetata. Succes!

Părerile celor care au jucat "Shaquita şi Ghereta de Îngheţată"