Serveşte Ştrumfii la Restaurant

Cred ca toti copiii au auzit de strumfi si stiu cum arata un strumf. Dar credeti ca strumfilor le este foame? Da, raspunsul este da. Strumfii au un restaurant la care mananca dupa fiecare zi de munca, in padurea fermecata. Toti strumpfii mananca la Restaurantul Strumfilor din parure, locul in care mancarea este delicioasa, iar clientii sunt serviti asa cum trebuie si nu trebuie sa astepte dupa comenzi prea mult timp. Strumful ospatar are o treaba destul de complicata in fiecare seara cand trebuie sa serveasca aproape toti smurfii care traiesc in padure. Misiunea ta in acest joc este sa il ajuti pe ospatar sa invite la masa clientii, sa ii serveasca cu mancarea pe care o comanda (fie ca e vorba de hamburgeri, pizza, placinta, cereale, supa sau desert) si sa primeasca mai apoi banii pe mancarea pe care au comandat-o. Pentru aceasta, trebuie sa servesti pe rand, fiecare strumpf client care vine in restaurant.

Jocul are mai multe nivele, iar in fiecare nivel trebuie sa servesti strumfii si sa strangi o anumita suma de bani din vanzari. De asemenea, fiecare runda este contra timp. Daca nu ai vandut destul, nu poti trece la un nivel superior. Pentru a putea servi mai usor si mai repede, poti cumpara cu banii stransi imbunatatiri pentru smurf ospatar, sa poata merge mai repede, sa poata zbura, mai mult timp pe runda sau mai multi bani de la clienti. Un nou joc cu Strumfii / Smurfs.

Îţi place acest joc? 86% 28 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Serveşte Ştrumfii la Restaurant" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Acest joc de servit mancare la restaurant se joaca cu Mouse-ulMouse-ul.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Serveşte Ştrumfii la Restaurant": Misiunea ta este simpla, trebuie sa ajuti strumful ospatar sa isi serveasca clienti strumfi care vin sa manance la restaurant. Fiecare strumf care intra in restaurant trebuie invitat la o masa, iar dupa ce te invita sa ii iei comanda, trebuie sa il servesti cu ce a comandat. La final strumfii o sa-ti plateasca mancarea si o sa plece. Trebuie sa te ocupi la fel de fiecare strumpf si sa ii servesti cum trebuie pe fiecare pentru a strange bani si a avansa in nivelele din joc.

Părerile celor care au jucat "Serveşte Ştrumfii la Restaurant"