Serveşte corect la Restaurant - Perfection

In acest joculet ai mai multe sarcini de facut la un restaurant in care se servesc cocktailuri, inghetata, prajituri, torturi si alte produse alimentare. Trebuie sa identifici pozitia corecta a fiecarui element plasat pe produsul alimentar. Ia pe rand fiecare element si pozitioneaza-l cat mai perfect pe produsul tau. Orienteaza-te dupa modelul din partea stanga. Daca nu le-ai pus cat de cat in pozitia corecta, nu vei putea trece nivelul, asa ca trebuie sa fii cat mai atent la detalii, pentru ca jocul se numeste "Perfectiune".

Jocul are mai multe nivele in care vei avea cateva produse alimentare din restaurant care urmeaza sa fie servite la clienti. Fiecare nivel are un timp limita care iti permite sa rezolvi fiecare mic puzzle. Daca nu reusesti sa te incadrezi in timp, jocul se va termina.

Jocul de servit corect la restaurant este foarte simplu de jucat, trebuie doar sa fii atent la detalii. Mult succes!

Îţi place acest joc? 75% 4 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Serveşte corect la Restaurant - Perfection" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a pozitiona elementele pe produsele alimentare de la restaurant.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Serveşte corect la Restaurant - Perfection": Misiunea ta in acest joc este foarte simpla, dar in acelasi timp si delicata. Trebuie sa pozitionezi diferite elemente pe produsele alimentare dupa un model care va fi afisat in acelasi timp cu produsul pe care trebuie sa il decorezi tu. Daca ai ornat corect produsul, iar produsul tau este cat mai apropiat ca aspect de produsul model, atunci vei putea trece la un nivel superior. Jocul este contra timp, deci trebuie sa te grabesti pentru a putea trece runda.

Părerile celor care au jucat "Serveşte corect la Restaurant - Perfection"