Seashell Beach Fight - Bătaie cu Scoici pe Plajă

In acest joc esti o pisicuta sau un catelus foarte dragalasi si dornici sa se joace impreuna un joc mai putin obisnuit pe plaja si anume sa se bata cu scoicile ce pe care le gasesc in nisipul de pe plaja.

"Seashell Beach Fight" este de fapt un fel de sport intre catei si pisici, in care trebuie sa arunci cu scoicile in adversarul tau. Acest joc se poate juca si in modul multiplayer, in doi, deci il poti juca si cu un prieten, fiecare poate fi ori pisica jucausa, ori catelul nazdravan.

Scoica pe care o gasesti in nisip poate fi mai mare sau mai mica, mai grea sau mai usoara, vantul poate sa adie, asa ca viteza cu care arunci scoica este foarte importanta. Daca ai reusit sa dai in adversarul tau din joc, atunci el pierde din vaiata pe care o are in fiecare runda a jocului. Informatiile despre vand sunt in partea de sus a jocului, acel indicator cu verde si cu o sageata galbena care indica directia si puterea vantului.

Îţi place acest joc? 93% 13 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Seashell Beach Fight - Bătaie cu Scoici pe Plajă" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a arunca cu scoici in adversarii tai de pe plaja.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Seashell Beach Fight - Bătaie cu Scoici pe Plajă": Tine apasat pe caracterul cu care te joci pentru a seta viteza cu care arunci scoica. Ai grija si vezi care este directia vantului pentru ca scoica nu atinge tinta ta de fiecare data, pentru ca vantul ii poate schimba directia.

Părerile celor care au jucat "Seashell Beach Fight - Bătaie cu Scoici pe Plajă"