Scoate Barca din Parcare

Un nou super joc cum doar pe POG.RO gasesti este acest joc, "Scoate Barca din Parcare", joculetul flash online in care trebuie sa scoti o barca din portul in care este ancorata, spre largul marii. Nu este chiar o treaba simpla de facut pentru ca in fiecare runda a jocului, barca ta se afla intr-o pozitie din care nu poate iesi din parcarea de barcute deoarece alte barci sunt ancorate in jurul ei si aceasta nu are cale libera spre iesire. Barca pe care trebuie sa o scoti este de culoare rosie. Trebuie sa muti toate celelalte barci astfel incat sa iti faci loc pentru a scoate barca ta. Misiunea ta in acest joc este sa scoti barca ancorata in parcarea de barci, fara sa faci prea multe mutari. Barcile pot fi mutate inainte si inapoi, doar in directia in care este pozitionata fiecare barca. Fiecare barca poate fi mutata inainte sau inapoi, doar daca exista spatiu de manevra. Daca reusesti sa creezi o cale pentru a scoate barca in largul marii, vei putea trece la o runda superioara.

Jocul cu barci are mai multe nivele interactive pe care le poti juca. In functie de numarul de mutari pe care le faci si de timpul petrecut pe fiecare plansa a jocului, vei primi un punctaj. Incearca sa strangi cat mai multe puncte si sa treci la cat mai multe nivele. Nici macar noi nu stim cate nivele are acest joc.

Îţi place acest joc? 80% 5 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Scoate Barca din Parcare" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Pentru a muta barcile trebuie sa folosesti Mouse-ulMouse-ul.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Scoate Barca din Parcare": Cu ajutorul Mouse-ulMouse-ului muta barcile care sunt in calea barcii rosii pe care trebuie sa o scoti din parcarea de barci. Daca reusesti sa muti celelalte barci astfel incat barca ta sa poate iesi in larg pentru a naviga pe mare, atunci poti trece la un alt nivel putin mai complex. Incearca sa termini jocul si spune-ne si noua cate runde ai jucat.

Părerile celor care au jucat "Scoate Barca din Parcare"