Scăderi din Matematica Spaţială

Intra in cea mai mare aventura spatiala de matematica cu scaderile care iti vor aduce faima in tot Space Math-ul. Planeta Pamant este invadata de extraterestrii iar tu esti salvarea! Intra in cursa pentru primul loc la concursul de matematica cu scaderi. Daca reusesti sa afli care este raspunsul corect la fiecare intrebare de matematica, in care sunt doar scaderi, oamenii mai au o sansa, iar extraterestrii ar putea fi invinsi. Aici nu este Star Wars, aici este Space Math, locul in care scaderile si matematica sunt cele mai importante, la fel ca si tabla scaderii de la scoala pe care trebuie sa o inveti pentru a putea reusi in viata si pentru ca toti copiii destepti si cuminti stiu sa adune si sa scada.

Jocul de facut scaderi are mai multe intrebari de matematica cu optiuni de raspuns. Este un test grila in care primesti scaderea si 4 variante de raspuns dintre care doar una este cea corecta si pe aia trebuie sa o alegi. Tot concursul de matematica este contra cronometru, deci trebuie sa te grabesti si sa gasesti raspunsul corect la cat mai multe scaderi.

Îţi place acest joc? 84% 6 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Scăderi din Matematica Spaţială" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca acest joc de matematica.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Scăderi din Matematica Spaţială": Cand jocul porneste apasa un click pe plansa, apoi apasa Play, dupa care va trebui sa iti introduci numele in campul Nombre, pentru ca scorul tau sa fie salvat in topul celor mai buni si mai destepti copii. Fiecare intrebare are 4 variante de raspuns. Apasa click pe raspunsul corect.

Părerile celor care au jucat "Scăderi din Matematica Spaţială"