Săruturi în Parcul Copiilor

In acest joc, te afli in Parcul Copiilor, un loc public plin de copii dar si de oameni care vin sa se relaxeze in mijlocul naturii. Tu vrei sa iti saruti prietena, insa trebuie sa fii atent la tatal ei care a venit cu catelul in parc si sta pe aceiasi banca cu prietena ta. O poti saruta pe prietena ta, insa trebuie sa fii atent sa nu va vada tatal ei. Daca tatal ei se intoarce spre voi si va vede ca va sarutati jocul se termina instant, iar tu pierzi.

Joculetul este foarte simplu de jucat, insa este foarte haios si foarte distractiv. Jocul are mai multe nivele, fiecare nivel poate fi facut daca ti-ai sarutat prietena fara ca tatal ei sa va vada. Vei primi puncte in functie de timpul pe care il petreci incercand sa va sarutati pana cand banda din partea dreapta sus sa se umple.

Îţi place acest joc? 67% 3 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Săruturi în Parcul Copiilor" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Săruturi în Parcul Copiilor": Pentru a te juca acest joc trebuie sa apesi click pe prietena ta in momentul in care vrei sa o saruti. Tine apasat butonul click stanga atata timp cat ai curaj sa va pupati. Saruturile in parcul in care prietena ta a iesit cu tatal ei si cu catelul sunt destul de riscante, deoarece daca tatal ei va vede sarutandu-va, atunci jocul se termina.

Părerile celor care au jucat "Săruturi în Parcul Copiilor"