Săriturile Tribale pe Craniu

Trebuie doar sa sari pe urmatorul craniu din apa si sa eviti sa pici in apa. Ideea jocului este simpla si foarte usor sa inteles. Sari de pe un craniu pe altu. Ca sa poti sari pe craniul urmator din apa trebuie sa iti alegi unghiul cu care sari, dar si viteza. In functie de cat de departe este urmatorul craniu pe care trebuie sa aterizezi, daca ti-ai ales bine unghiul si viteza, atunci o sa sari fix pe craniul ce pluteste pe apa. Daca nu sari bine, o sa cazi in apa si o sa te manance aligatorii, iar jocul se va termina.

In functie de sariturile pe care le faci, vei primi puncte. Daca parcurgi o distanta lunga ai sanse sa dobori chiar si un record in tribul tau.

Este un joc cu sporturi tribale, in care, pentru a dovedi tribului din care faci parte ca esti demn sa faci parte din el, trebuie sa accepti provocarea si sa incerci sa traversezi tot raul sarind pe craniile stramosiilor din acest trib.

Îţi place acest joc? 100% 1 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Săriturile Tribale pe Craniu" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a regla unghiul si viteza cu care sari.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Săriturile Tribale pe Craniu": Cu ajutorul Mouse-ulMouse-ului alege unghiul din care vrei sa faci saritura, dar si viteza. Calculeaza-ti aceste doua variabile in functie de distanta dintre cele doua cranii, cel de pe care sari si cel pe care vrei sa aterizezi. Apasa click stanga cand vrei sa sari.

Părerile celor care au jucat "Săriturile Tribale pe Craniu"