Sărituri cu Timon şi Pumba

Timon si Pumba se joaca sarituri cu skateboard-ul improvizat in jungla pentru a castiga mai multa mancare, larvele care sunt pe gustul lor. Jocul este foarte simplu de jucat, trebuie sa il ajuti pe Timon sa faca salturile in timp ce Pumba, este mai lenes si doar priveste pe Timon cum se joaca. Si, bineinteles, el asteapta mancarea pentru ca i se face foame in timp ce priveste la joc.

Jocul are mai multe nivele pe care le poti juca daca reusesti sa il faci pe Timon sa sara cat mai sus si mai corect, sa faca tumbele corect si sa castige punctele de care are nevoie pentru a castiga provocarea. Ajuta-l pe Timon sa faca salturi in timp ce sta pe skateboard-ul improvizat de rame si larve construit special pentru acest joculet.

Timon si Pumba sunt doua personaje speciale si foarte haioase de la Disney, cunoscute din filmul de animatie "Regele Leu". Cei doi il gasesc pe Simba, care ajunge intr-un desert si il adopta si il cresc conform stilului lor de viata. La televizor sunt mai multe episoade din desenele animate cu cei doi prieteni nedespartiti.

Îţi place acest joc? 75% 4 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Sărituri cu Timon şi Pumba" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste tastele cu sagetitastele cu sageti pentru a te juca. Pentru speed boost apasa tasta SPACE.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Sărituri cu Timon şi Pumba": Este foarte simplu, cu ajutorul tastelor cu sageti ajuta-l pe Timon sa isi ia avant si sa faca salturile cu skateboard-ul facut din rame, larve si alte ganganii hidoase. Apasa pe sageti pentru a prinde viteza si a putea face corect salturile, dar si tumbele din aer. Pentru boot de viteza apasa tasta SPACE.

Părerile celor care au jucat "Sărituri cu Timon şi Pumba"