Sand Castle - Castelul de Nisip

Sand Castle este un joculet friv cu un Castel de Nisip pe care trebuie sa il aperi de navele de razboi inamice care il ataca. Cu ajutorul tunului incarcat cu diferite bombe care mai de care, tinteste si trage inspre nave si incearca sa le distrugi. In momentul in care o nava este lovita de proiectilul tau, aceasta se poate scufunda, iar in partea dreapta sus, ai un panou in care vei vedea daca vasele mai au sau nu viata. In fiecare runda a jocului iti poti cumpara diferite arme si poti face upgrade-uri daca strangi destui bani jucand. Poti cumpara pietre, creioane, sapun si multe alte arme care te pot ajuta in lupte. Cat timp navele inamice nu iti distrug imparatia, jocul poate continua. Este un castel de nisip care poate fi distrus destul de usor de inamici, tocmai de aceea trebuie sa ai grija de el.

Jocul are mai multe nivele de joaca si le poti juca atata timp cat castelul Sand Castle nu este distrus de dusmanii imparatiei. Incearca sa faci tot posibilul pentru a salva acest castel. In fiecre nivel este recomandat sa iti cumperi inainte alte arme sau proiectile si sa faci upgrade-urile permise pentru a putea lupta cu toate fortele impotriva atacatorilor.

Îţi place acest joc? 92% 24 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Sand Castle - Castelul de Nisip" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca, tasta SPACE pentru a anula un proiectil deja lansat, iar tasta P pentru pauza. Pentru a opri sunetul apasa pe butonul Sounds On/Off.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Sand Castle - Castelul de Nisip": Cu ajutorul Mouse-ulMouse-ului apasa click si tine apasat butonul pana cand unghiul de tragere este cel dorit si viteza cu care vei lansa proiectilul este perfecta pentru a tinti si a trage intr-un vapor de razboi inamic. Repeta acesti pasi pana cand distrugi toate vapoarele de razboi care iti ataca castelul de nisip. In fiecare nivel vei castiga sume de bani pe care le poti folosi pentru a cumpara diferite arme care te vor ajuta in rundele superioare, in lupta si in apararea castelului Sand Castle.

Părerile celor care au jucat "Sand Castle - Castelul de Nisip"