Salvează-ţi Iubitul din Oglinda Fermecată

În Evul Mediu, iubitul unei tinere fete a fost capturat de catre un vrajitor rau si diabolic. Acesta l-a bagat intr-o oglinda fermecata din care nu vrea sa il scoata decat daca fata va accepta provocarea pregatita special pentru ea. Fata cea frumoasa si curajoasa a decis sa plece si sa treaca peste orice primejdie si sa-si salveze iubitul din ghearele vrajitorului malefic.

In apropiere, un vrajitor bun care se ocupa de magia alba si de ajutorarea oamenilor, decide sa o ajute pe fata. Urmeaza instructiunile vrajitorului bun si gaseste obiectele ascunse de pe fiecare plansa a jocului si astfel fata va fi ajutata sa-si aduca inapoi iubitul.

In fiecare din cele 9 nivele ale jocului vei avea o lista de obiecte pe care trebuie sa le gasesti. Cauta-le cu atentie pentru ca daca apesi click pe un alt obiect pierzi. Daca reusesti sa gasesti toate obiectele necesare, vrajitul cel bun il va scoate pe baiat din oglinda magica in care a fost inchis. Atentie, jocul este contra timp!

Îţi place acest joc? 90% 19 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Salvează-ţi Iubitul din Oglinda Fermecată" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca. Apasa click stanga.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Salvează-ţi Iubitul din Oglinda Fermecată": In fiecare nivel al jocului vei avea o lista de obiecte in partea de jos. Cauta cele 6 obiecte pe rand si apasa click stanga pe obiect in momentul in care l-ai reperat. Ai si doua sugesti pe care le poti folosi daca timpul trece si nu ai gasit un obiect. Foloseste sugestiile cu atentie pentru ca nu primesti mai multe.

Părerile celor care au jucat "Salvează-ţi Iubitul din Oglinda Fermecată"