Salvează Submarinul de Bombe

Joaca-te acum acest super joc in care trebuie sa salvezi un submarin de bombele care sunt aruncate de pe vapoarele bombardier. In acest joc trebuie sa manevrezi submarinul care este atacat de navele de razboi ale inamicului cu bombe care pica si care iti pot distruge submarinul. Pentru a evita bombele care sunt lansate spre submarin trebuie sa te misti de la stanga la dreapta astfel incat nici o bomba care lansata sa nu te atinga. In momentul in care sunt prea multe bombe si nu poti face fata, poti arunca un impuls care poate distruge toate bombele. Insa, aceasta optiune este valabila doar daca colectezi stelutele galbene si monedele aurii care apar pe fundul marii.

Acest super joculet se poate juca in modul 1 player sau in modul multi-player, adica in doi jucatori.

Îţi place acest joc? 84% 6 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Salvează Submarinul de Bombe" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Player 1: si pentru miscare, pentru Impuls Special. Player 2: Z si C pentru miscare, X pentru Impuls Special.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Salvează Submarinul de Bombe": In acest joc, fiecare jucator care participa la jocul singleplayer sau in versiunea multiplayer, trebuie sa eviti bombele care sunt lansate de pe vapoarele de razboi inamice cu scopul de a-ti distruge submarinul. Trebuie sa te feresti de toate bombele care sunt lansate, sa colectezi toate stelutele si monelele de aur de pe fundul marii si sa rezisti cat mai mult in acest atac cu bombe.

Părerile celor care au jucat "Salvează Submarinul de Bombe"