Salvează Ouăle din Angry Birds

Intra acum in misiunea de salvare a oualor din Angry Birds si ajuta pasarile furioase sa isi salveze ouale care au inceput sa pice din cuib si sa se rostogoleasca spre prapastia in care se vor sparge si din care nu mai pot fi recuperate. Ouale vin sarind in sus, iar tu trebuie sa pui banda salvatoare care le va face sa sara in continuare mai sus astfel incat ele sa ajunga in partea dreapta in siguranta. Pasarile din Angry Birds vor fi foarte bucuroase daca le vei ajuta sa salveze cat mai multe oua, iar acestea sa nu ajunga in prapastia in care porcii cei verzi si rai sa le astepte pentru a le manca.

Angry Birds sunt niste pasari furioase pe porcii care au furat ouale din cuib. Pasarile trebuie sa se razbune pe porci si isi vor folosit toate puterile si trucurile pentru a le darama porcilor toate zidurile de aparare. Jocul a fost conceput de catre Rovio, special pentru reteaua de socializare Facebook, dar si pentru telefoanele mobile smartphone si tablete.

Îţi place acest joc? 75% 4 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Salvează Ouăle din Angry Birds" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca acest joc cu oua.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Salvează Ouăle din Angry Birds": Trebuie sa ai grija de ouale pasarilor furioase. Esti singurul ajutor al pasarilor, esti cel care trebuie sa colecteze ouale inainte ca ele sa pice in prapastie si sa se sparga. Salveaza ouale din joc pentru ca pasarile sunt cam furioase, doar sunt Angry Birds.

Părerile celor care au jucat "Salvează Ouăle din Angry Birds"